Hét ember megsérült

Pokolgép robbant egy türoszi étterem liftjében

Pokolgép robbanása rázta meg a dél-libanoni Türosz egyik éttermét vasárnap éjszaka, a detonációban hét ember megsebesült.

2012.04.23 07:52MTI

A pokolgépet egy liftben helyezték el, és a robbanószerkezet akkor lépett működésbe, amikor felvonó a negyedik emeletre ért, ahol az étterem található. A sebesülteket kórházba szállították. A robbanásból származó kő- és üvegtörmelékek ezer méteres körzetben szóródtak szét. 
   
Türosz azon kevés dél-libanoni városok egyike, ahol az éttermekben szeszes italt is felszolgálnak. A tengerparti város emiatt is vendégcsalogató, különösen a térségben állomásozó ENSZ-békefenntartó erők tagjai körében népszerű.
   
Az utóbbi hónapokban azonban elszaporodtak a türoszi éttermek és alkoholt árusító üzletek elleni merényletek, ami arra késztette több vendéglő tulajdonosát, hogy kitiltsa üzletéből a szeszes italokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.