Arcon ütötte, elesett

Összevesztek a születésnapon - a liftajtó megölte

Testi sértés történt 2012. március 31-én éjjel egy badacsonyi szállodában rendezett születésnapi összejövetelen. A sértett később a kórházban életét vesztette.

2012.04.04 09:37ma.hu

2012. március 30-án egy badacsonyi szállodában egy vállalkozó ünnepelte születésnapját. A több naposra tervezett mulatság ideje alatt, 2012.03.31-én 01:20 óra körüli időben a szálloda emeleti részén – ahol a vendégeket elszállásolták – az egyik fiatalember korábbi vélt sérelme miatt szóváltásba keveredett egy másik meghívottal. A folyosón a 25 éves oroszlányi illetékességű Sz. Tamás ököllel arcon ütötte vitapartnerét, melynek következtében a sértett tarkóját a liftajtóba ütötte. Az eszméletlen sérültet a mentősök az ajkai, majd később a győri kórházba szállították, de 2012.04.02-án életét vesztette. Az elkövető a cselekmény után ismeretlen helyre távozott.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást Sz. Tamás ellen, jelenleg a nyomozás már halált okozó testi sértés miatt folyik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.