Életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítják

Előzetesben a bababántalmazó anya

Előzetes letartóztatásba helyezték csütörtökön azt a 22 éves nőt, akit egy hónapos kisfia bántalmazásával gyanúsítanak.

2012.03.08 19:46MTI

Sárközy Szabolcs a Kecskeméti Törvényszék sajtószóvivője elmondta: a kecskeméti nyomozási bíró a szökés, az elrejtőzés, a bűnismétlés és a tanúk befolyásolásának a veszélye miatt helyezte 30 napra előzetes letartóztatásba a nőt.
   
Az egy hónapos gyermekét egyedül nevelő, 22 éves nő ellen a tiszakécskei önkormányzat gyámügyi ügyintézőjének a bejelentése alapján, életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.
   
A gyámügy intézkedése révén a gyermekorvos kórházba utalta a csecsemőt, s ott a vizsgálat során kiderült, hogy a gyermeknek súlyos koponya- és végtagsérülései, valamint életveszélyes belső szervi sérülései vannak. A kisfiút a budapesti Heim Pál gyermekkórházban ápolják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.