Súlyos sérülések a baba testén és belső szervein

Mit tett az anya? Életveszélyben a négyhetes baba

Tisztázatlan módon bekövetkezett sérüléseket észlelt a gyámügyi ügyintéző egy tiszakécskei csecsemőn. Értesítésére nyomozás indult. A kórházi vizsgálat során kiderült, hogy az egyhónapos baba életveszélyes állapotban van.

2012.03.07 08:30ma.hu

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el életveszélyt okozó testi sértés bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. A nyomozás eddigi adatai szerint a Tiszakécskei Önkormányzat gyámügyi ügyintézője bejelentést tett, miszerint egy 22 éves tiszakécskei, 1 hónapos gyermekét egyedül nevelő nő nem vitte orvoshoz gyermekét, akin ez idáig nem tisztázott módon bekövetkezett sérülések voltak láthatók. A gyámügy intézkedése révén a gyermekorvos kórházba utalta a csecsemőt.

A vizsgálat során kiderült, hogy súlyos koponya és végtagsérülései, valamint életveszélyes belső szervi sérülései keletkeztek a babának. A bűncselekmény körülményeit, a sérülések keletkezésének módját a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói vizsgálják. Az anyát gyanúsítotti kihallgatását követően a nyomozóhatóság őrizetbe vette, életveszélyt okozó testi sértés bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.