A nő Porschéja is megsérült

Parkolni akart a hölgy: hat autónak és egy gyalogosnak ment neki

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: összesen hat járműnek és egy embernek ment neki Porschéjával az a nő, aki Keszthelyen egy áruháznál próbált meg leparkolni.

2011.07.22 15:10MTI

Salamon Róbert elmondta: a keszthelyi Csapás úton lévő egyik áruház parkolójában a kijelölt helyre akart beállni csütörtök délután a külföldi nő (nemzetiségét nem közölte).

Autójával a manőverezés közben - vélhetően figyelmetlensége és vezetéstechnikai hiba miatt - összesen hat parkoló személygépkocsinak ütközött neki.
   
A baleset következtében egy ember könnyebb sérüléseket is szenvedett, ő éppen a csomagjait pakolta a leállított autójába.
   
A szóvivő hozzátette, hogy a hat összetört személyautón kívül a balesetet okozó nő Porschéjában is anyagi kár keletkezett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.