Az utcán szúrta le

Előzetesben az ászári asszony feltételezett gyilkosa

A bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a férfi, aki a gyanú szerint az utcán leszúrta a volt élettársát múlt csütörtökön Ászáron.

2011.07.22 11:05MTI

a gyanúsított eddig nem tett vallomást - mondta el a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője pénteken.

Hablicsek Nikoletta közölte: az ügyben emberölés megalapozott gyanújával nyomoz a bűnügyi osztály. Bár a szóvivő az esetről részleteket nem közölt, annyit elmondott, hogy valószínűleg egy családi üggyel kapcsolatos bírósági ítélet váltotta ki a brutális támadást. Meg nem erősített információk szerint nem pusztán volt élettársakról, hanem volt házastársakról van szó, nem sokkal a bűncselekmény előtt mondta ki a válásukat a bíróság.

A 40 éves ászári asszonyt múlt csütörtökön hajnalban támadták meg az utcán, a nő a kórházba szállítás közben vesztette életét.

A helyszínen megtalálták a bűncselekmény eszközét, egy 12 centiméter pengehosszúságú kést. A gyanú a rendőrség akkori közlése szerint az asszony volt élettársára terelődött, őt egy kisbéri sörözőből állították elő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.