A sofőr megsérült

Vonat csapott el egy személyautót Pestszentimrén

A Mávinform sajtóügyeletese közölte: vonattal ütközött egy személyautó pénteken kora délután Budapesten, a XVIII. kerületben, Pestszentimre állomásnál.

2011.07.22 14:20MTI

A baleset miatt a Budapest-Lajosmizse-Kecskemét vonalon utazóknak mintegy félórás késésekre kell számítaniuk.
   
Peiper Károly elmondta: csak az autó vezetője sérült meg a balesetben, a Lajosmizsére tartó személyvonaton senki sem szenvedett sérüléseket.

Az ütközés következtében a váltó megrongálódott, a helyreállítása két-három órán keresztül is eltarthat, ez idő alatt Kispest és Pestszentimre között autóbuszok szállítják az utasokat.
   
Az autós a fénysorompó tiltó jelzése ellenére hajtott a sínekre - tette hozzá a Mávinform sajtóügyeletese. 
   
Kisdi Máté, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője azt mondta: a szerelvény mintegy ötven méteren keresztül tolta maga előtt az autót. A gépkocsi sofőrje viszont a saját lábán szállt ki az autóból.
   
Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese azt mondta: a baleset helyszínéről egy embert vittek kórházba könnyebb sérülésekkel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.