Negyven dollárral fognak kevesebbe kerülni

Vékonyabb és olcsóbb lesz a Playstation 3

A Sony a beszállítóitól származó információk szerint az év utolsó harmadában a jelenleginél vékonyabb és olcsóbb Playstation 3 játékgépeket fog piacra dobni.

2009.08.04 10:55ictpress

A DigiTimes szerint a Sony egymillió Playstation 3 elkészítéséhez elegendő alkatrészt rendelt a beszállítóitól. Az előző három hónap során körülbelül fele ennyit dobtak piacra a játékkonzolból, ezért valószínű, hogy a gép árának a csökkentését tervezi, és az eladásainak a fellendülésére számít a japán cég.

Elemzők szerint a PS3 vékonyabb változatát a Playstation Slim-et a német GamesCon játékipari konferencián fogják bejelenteni és a negyven és nyolcvan gigabájtos merevlemezekkel ellátott új konzolok negyven dollárral fognak kevesebbe kerülni a jelenlegi modelleknél.

A japán cég 24 millió PS3-at értékesített ez elmúlt három évben, az eladott gépek száma alulmúlta a várakozásokat. Az árcsökkentésről és az új verzióról szóló cikkeket nem kommentálta a japán vállalat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.