Még várni kell az olcsóbb Playstation 3-ra

PS3 leárazás 2009 márciusában

A Sony bejelentése szerint várhatóan lejjebb megy majd a cég játékkonzoljának ára a következő év elején.

2008.11.26 11:49koac, ma.hu

A Sony európai elnöke, David Reeves számolt be arról, hogy a cég jövő év márciusától egy versenyképesebb áron kínálja majd Playstation 3 masináit. Az árleszállítás ideje várhatóan egybe esik majd a cég zászlóshajójának tekintett játékának, a Killzone 2-nek megjelenésével.

Az árcsökkentés mértékéről egyelőre nincs információ, mint ahogy eleddig az sem derült ki, hogy a Sony akciója csupán az öreg kontinenst érinti majd, vagy ugyanígy megtörténik majd a leárazás Japánban, illetve Észak-Amerikában is. Az Egyesült Királyságban a konzol jelenleg 300 fontos áron kapható, és relatíve sikeresnek mondható eladásokat produkál az Xbox 360-hoz képest, a Nintendo Wii viszont jóval jobban fogy, mint a PS3. Ami az Egyesült Államokat illeti, a magas ára miatt várhatóan elég rosszul szerepel majd a készülék az ünnepi szezon alatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.