Milk, Heroes, Office

Filmek érkeznek a Playstationökre

A Sony Computer Entertainment America elérhetővé teszi az NBC tv-műsorait és filmjeit a PlayStation Network-ön keresztül, jelentette be a két cég kedden.

2009.03.11 10:37ma.hu

A megállapodás szerint a Universal Studio és az NBC műsorait fogják kínálni PlayStation 3 és PlayStation Portable készülékekre az Egyesült Államokban. Így a Sony kínálata 1300 filmre, és 4500 sorozat epizódra fog már nőni.

A PlayStation Network-nek összesen 20 millió regisztrált felhasználója van, ezen belül 9 millió amerikai, írta meg a Reuters. A Universal olyan új filmeket is kínálni fog, mint a "Milk", és természetesen a csatorna népszerű sorozatai, mint a "Heroes", vagy az "Office" is. Az árak a tartalom és a formátum függvényében változhatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.