Túlokostelefon

Túl sokat tudnak a smartphoneok

Egy nemrégiben publikált tanulmány szerint az okostelefonok túlságosan is okosak az átlagfelhasználóknak. Nem hogy nem használják ki a szolgáltatásokat, de egyenesen frusztrálják a vevőiket (hogy akkor miért is kellettek, nem derül ki).

2008.02.01 19:00ma.hu

Biztos ismerik azt a típust, aki a telefont telefonálásra és SMS-ezésre használja. Tudják mit: igaza lehet. Ha ennyi tudás kell neki, nem vadászik többre. Megspórolja magának az okostelefon-használók nyűgjeit.

Egy tanulmány ugyanis felmérte, mik a legtipikusabb panaszok a smartphoneokkal kapcsolatban. A válasz meglepő: a túl gazdag szolgáltatáskínálat. Karácsony után ugyanis a legtöbb üzletbe visszavitt telefon smart készülék volt. A vásárlók 21 százaléka döntött ugyanis úgy, hogy másmilyen lovat akart.

Az ok az volt, hogy nem tudták rendesen beállítani a készülékeket. Némelyik ugyanis annyira bonyolult, hogy többet árt saját megítélésének, mint amennyit használ - kétezer felhasználó visszajelzései szerint, legalábbis.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.