Macerák az iPhone-nal: butítsa vissza

iPhone-downgrade: jó az öreg a háznál

Mi a teendő, ha az egyszeri iPhone-felhasználó nincs kibékülve a legújabb firmware-rel? Egyszerű: a megoldás a downgrade. Vissza kell állni a kevésbé problémamentes korábbi verzióra. A dolog egyszerűbb, mint mi (vagy akár Steve Jobsék ) gondolnánk.

2008.01.22 09:45ma.hu

Nemrégiben frissült az iPhone szoftvere, ami alapvetően nem lett volna komolyabb gond - már ha nem adódtak volna több esetben idegesítő gondok az új rendszerrel. Sőt, a hírek szerint az iKözösség már egy törést is készített az új verzióhoz - ezt azonban február, az új firmware előtt nem akarják nyilvánosságra hozni.

Aki addig is túlságosan elkenődne, akár jobb megoldáshoz is folyamodhat - míg nem rendeződik a helyzet. Állítólag fog (úgyhogy mire itthon is akuttá válik a probléma, talán már kissé túlhaladottá is válhat a dolog), de az sem kizárt, hogy néhányak most is értékelhetik a tippet.

Egy egyszerű kis videó ugyanis szemléletesen mutatja be, hogy lehet a rakoncátlan 1.1.3-as szoftvert visszaállítani a jobban bevált 1.1.1-esre. Így, aki akarja, saját felelősségére kipróbálhatja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.