iPhone: képek az új firmware-ről

Frissül az iPhone szoftvere

A Gear Live portál szemléletes videón mutatta be az új iPhone-firmware, az 1.1.3 működését. Javultak a szolgáltatások: könnyebben formálható a kezelőfelület, és egyszerűbb lett a csoportos SMS küldése is - ez speciel az ünnepek előtt hasznosabb lett volna.

2008.01.03 11:20ma.hu

Az első tapasztalatok szerint az új szoftver számos új szolgáltatást nyújt: szabadabban alakítható a kezdőképernyő - oda lehet tologatni a menügombokat, ahova csak szeretnénk, könnyebben lehet ugyanazt a szöveget SMS-ben több címzettnek is továbbítani.

Az új szoftverkörnyezettel kényelmesen lehet különböző internetes hivatkozásokat a kezdőképernyőre (ha van jobb ötlet a Homescreen fordítására, várjuk szeretettel, a legjobb pályázók egyéves itmánia.hu előfizetést kapnak) kirakni, és a Google Maps népszerű hibridnézete is (magyarul a Műhold nézettel érhető el, feliratok megjelenítésével - Budapesten jól működik, Pécsett kevésbé) megjeleníthetővé vált az Apple népszerű mobilján.



Íme a videó:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.