iPhone-élmény Windows mobilra

iPhone-vezérlés Windowsos mobilon? Töltse le!

Aki az Apple mobiljának tulajdonosaira eddig irigykedett, de nem akart/tudott váltani, fellélegezhet: letölthető a program, amivel az ablakos operációs rendszert simogatva is lehet virítani. Ha az alaptelefon erre alkalmas, persze.

2008.01.09 06:30ma.hu

Ha Ön csak az iPhone vezérléséről álmodik, mióta csak hallott róla, két hírünk is van: egyrészt remekül dolgoznak az Apple marketingesei, másrészt nem kell kivárnia a hazai iPhonet (és aztán sem kell váltania rá), anélkül is élvezheti a képernyőn tapogatós-simogatós navigálást. Ráadásul ingyen.

A Pointui nevű kis programmal minden Windows Mobile 5 vagy 6 rendszerű mobil az iPhonehoz hasonlatos módon irányítható. Telepíti és használja, és máris lehet virítani. Bizonyos funkciók persze kimaradnak (ha korábban nem tudta a telefon, milyen pozícióban tartják, most sem fog rájönni, hogy egyéb hardverspecifikus problémát ne emlegessünk). Az alkalmazással egyszerű, jól átlátható felülethez jutunk, könnyen elérhető telefon-, levelezés-, időjárás-, és médialejátszó funkciókkal. Egyéb beállításokhoz viszont (hogy rossz hírünk is legyen) vissza kell navigálni a hagyományos felületre, és előhalászni a jól bevált stylust.

Valamit valamiért. A program ide kattintva tölthető le.

Ilyen, mikor működik

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.