Továbbgyűrűzik az iMánia

Jobb fotót az iPhone-nal? Optikai zoomot rá!

Az, hogy az iPodhoz már bármilyen kiegészítőt legyártanak, már senkit sem kellene meglepjen. Sőt, igazából azon sem kéne csodálkozni, hogy már az Iphonehoz is gyártanak tökéletesen értelmetlen és fölösleges kiegészítőket. Például felcsatolható optikai zoomot a kamerához.

2008.01.21 11:00ma.hu

Az ötlet nem vadonatúj: néhányan már találtak ki ilyet: ha rövid a karod, toldd meg egy lépéssel. Ha rossz képeket csinál a telefon beépített fényképezőgépe (miért is kellene neki, kérdezzük egész halkan - a fényképezőgépektől sem várjuk el a kiváló hangátvitelt...), akkor segítsünk rajta. Például optikai zommal, amivel legalább a digitális zoom okozta gondok kiküszöbölhetők.

A találmány haszna persze vitatható (noha 2500 forintnyi összeget más értelmetlenségre is hajlamos kiadni az ember), de ha valaki ragaszkodik a meglepő (és kissé idétlen) kiegészítőhöz, kis utánajárással megszerezheti. Ha már van neki az Apple sokat hájpolt kütyüjéből.

De ha valakinek ennyire fontosak a minőségi fotók, inkább vegyen fényképezőgépet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.