Olcsóbb lesz az iPhone?

Mit idézhet elő az iPhone népszerűsége?

Már csak pár hét, és itt az új iPhone. Közben egyre több szó esik arról, hogy miben is hozhat változást az Apple egyre népszerűbb termékének új verziója. Egyesek szerint a nagy áttörés nem az új arculatban, és még csak nem is a 3G-támogatásban lesz, hanem az árban.

2008.05.20 20:00ma.hu

Mások szerint viszont az SDK és esetleg a még több natív Google-alkalmazás hozhatja el az új iPhone sikerét. Egy friss kutatás szerint az iPhone-nak köszönhető, hogy egyre több zsebkütyübe kerül bele az érintőképernyő.

Úgyhogy bár az iPhone piaci részesedése egyelőre szerény, a piacra gyakorolt hatása annál nagyobb. Az iPhone körüli felhajtás amúgy olyan sikeres, hogy az iphone-osok akár szolgáltatót is váltanak, sőt, akár többet is hajlandóak fizetni a mobilozásért, csak hogy használhassák az Apple telefonját. Az iPhone pörgeti a mobil-adatletöltéseket is.

Mindezek a fejlemények akár azt is eredményezhetik, hogy a mobil internetben az áttörést nem a Nokia vagy a Motorola, hanem egy, a mobilpiacon ez idáig ismeretlen szereplő, az Apple idézi elő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.