Nyáron okosodik az iPhone

Végre lesz 3G-s iPhone

Azt csicsergik az amerikai madárkák, hogy nyárra elkészülhet a rég várt, 3G-t is támogató iPhone. Ilyenkor érdemes örülni annak, hogy nálunk még évekig nem lesz kapható - mire megjön az iTunes és az iTelefon, már használható is lesz.

2008.03.31 13:20ma.hu

pedig elárasztja vele a piacot. Az Apple ugyanis ezzel az újítással akarja biztosítani, hogy év végére sikerüljön tízmillió készüléken túladni.

A piaci elemzők úgy vélik, a kezdeti döcögés után nyáron felpöröghet az okostelefonok piaca: úgy számolják, az egész évre tervezett nyolcmillió helyett körülbelül tizenegymillió készüléket gyárthat a komputercég.

A hivatalos bemutatás időpontját az elemzők júniusra teszik - ekkor lesz a fejlesztői konferencia és az eddigi készülékek szoftverfrissítése is.

Mindez persze egyelőre spekuláció: az Apple nem nyilatkozik, és az AT&T is csak korábban beszélt arról, hogy 2008-ban jön a 3G - úgyhogy várjunk türelmesen...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.