A multimédiás alkalmazásokra gyúrnak a gyártók

Máris lenyomták a meg sem jelent iPhone-t?

Az amerikai Research in Motion egy olyan új Blackberry telefont mutatott be, amely gyorsabb webböngészőt és nagyobb tárhelyet biztosít a zeneszámoknak és videóanyagoknak mint a várhatóan júniusban megjelenő második generációs Apple iPhone; szakértők szerint az új Blackberry kemény kihívója lesz az iPhone-nak.

2008.05.12 14:33terminal.hu

A Blackberry Bold névre keresztelt készülék a korábbiaknál fényesebb kijelzőt tartalmaz és megtalálható benne egy műholdas navigációs rendszer valamint egy videókamera is, valamint a HSDPA adatátvitelre is képes. A cég vezetője szerint az AT&T hálózatában működő készülékeket 300-400 dollár között lehet megvásárolni.

A harmadik generációs mobiltelefonok piacán igen nagy a növekedési potenciál; a felhasználok a gyors internet kapcsolatot és a videoletöltéseket részesítik előnyben. Sztámítások szerint a felhasználók száma megnégyszereződik az elkövetkező három évben.

Az Apple az iPhone tavaly júniusi bemutatásával a második helyre zárkózott fel az Egyesült Államok harmadik generációs mobiltelefonjainak piacán, ahol a Blackberry az első.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.