Elképesztő leértékelés

Fillérekért adják az iPhone-t

Fillérekért vesztegetik az iPhone-t. Sajnos egyelőre csak Németországban, de huszonötezret végül is megér a tapogatós okostelefon. Az okok: a konkurencia és a hamarosan érkező 3G-s változat. Cserébe magas a havidíj - néha jó, hogy itt nem kapható hivatalosan.

2008.04.05 08:21ma.hu

Drasztikusan leárazta a német T-Mobile az iPhone-t: a nyolc gigabájtos verziót már 99 euróért megveheti, akinek csak ez hiányzik az életéből - igaz, cserébe borsos havidíjat kell kipengetni: 89 eurót. A barátságosabb díj 69 euró, ehhez a készülék 149 euróba kerül, 49 euró mellett a telefon 199, 29-es minimumszámla esetén 249 euró az iPhone - a mindenkori 399 helyett. A 16 gigabájtos verzió változatlanul félezer eurót kóstál.

A heves leárazások mögött két okot gyanítanak a piaci elemzők: egyrészt nagyobb a konkurencia, mint Amerikában (akadnak nagyobb tudású készülékek olcsóbban, és ha nem a dizájn az érdekes, az Apple-mobil gyengébben áll), másrészt hamarosan érkeznek az új, 3g-s támogatással megerősített készülékek. Addigra valahogy ki kell pucolni a raktárakat, különben nagyjából eladhatatlanok lesznek a régebbi modellek.

Magyar vonatkozásban a hasonló hírekre még várni kell egy keveset...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.