Egyedül is élvezi a szexet

18+ fotók - Egyszemélyes orgiát rendezett Victoria

Victoria nem az a fajta lány, aki kétségbe esik, ha a szerelmének épp valami más dolga van, mintsem őt kényeztetni: megoldja ő magától is, ha egy kis élvezetre vágyik - de még hogy!

18+ Victoria egyedül szórakoztatja magát képgaléria

2014.03.09 18:59ma.hu

Egy pillanatig talán felsejlik bennünk, hogy sajnálni kéne Victoriát, de aztán kiderül, hogy nem bánkódik, amiért egy kicsit magára maradt. Sőt, egész kellemes elfoglaltságot talált magának a magányos órákra! Na nem mintha nem lehetne ezt kettesben is művelni, de láthatóan nem zavarja őt az egyedüllét.

Csak aztán nehogy túlságosan hozzászokjon, nagy kár lenne az a férfiaknak, ha mostantól mindig egyedül szeretné kényeztetni magát!

A galériához KATT a képre!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.