Városnézés közben vetkőzik meztelenre

18+ fotók - Mire beér a főtérre, már teljesen pucér

Furcsán értelmezi Prudence a városnézés kifejezést. Az ő elmélete szerint ez a program nem arról szól, hogy jó alaposan megnézi a várost, hanem hogy az egész város őt nézi - és ezt egy kis vetkőzéssel biztosítja be.

18+ Prudence-et az egész város nézi képgaléria

2014.03.05 19:29ma.hu

Prudence komolyan veszi a városnézést, csak épp más összefüggésben, mint ahogy általában ezt a turisták értelmezik. Az ő fogalomtárában ez úgy néz ki, hogy a város nézi őt, és hogy biztos legyen a sikere, még rá is tesz egy lapáttal.

Na ne mintha nem lenne elég feltűnő jelenség, ahogy a formás lábaival végigtipeg az utcaköveken, de tényleg nem akar semmit a véletlenre bízni, így hát mire beér a főtérre, szép apránként az összes ruhájától megszabadul és anyaszült pucéran áll ki közszemlére.

A galériához KATT a képre!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.