Csupaszon jobban szereti...

18+ fotók - A lágy selymet is ledobja a testéről Jenny

Kevés lágyabb és kényelmesebb anyag boríthatja egy nő testét, mint néhány grammnyi selyem, Jenny Mcclain azonban még ezt sem viseli szívesen, a legjobban meztelenül szeret lenni.

18+ Szabadul a selyemtől Jenny Mcclain képgaléria

2014.02.28 19:29ma.hu

Bármennyire is könnyedén simul a bőrére a selyemruha, Jenny Mcclain egyszerűen képtelen elviselni, hogy bármi korlátozza őt a szabad mozgásban. Nem is tartja sokáig magán most se a ruhát, érdemes a képre kattintani, mert a következő kockán már ennyi sem takarja a gömbjeit!

Külön felhívnánk a figyelmet a bugyijára: nézzék csak azt a csalafinta kis szívecskét rajta, ami belátást ad akkor is, ha még Jennyn van!

A galériához KATT a képre!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.