Már a vörös is durván csábító, de ami utána jön...

18+ fotók - Magasba rántotta a lábát és jól beterpesztett

Brett Rossi céltudatos és határozott nő, jaj annak, aki a karmai közé kerül! Persze aki bírja az iramot, annak különleges élményben lehet része a hosszú combok bilincsében!

18+ Brett Rossi nagyot terpesztett képgaléria

2014.03.04 19:29ma.hu
A galériához KATT a képre!

Romantikus olvasóink, vagy akiket annak idején az aktuális kedvesük a tévéképernyő elé szögelt, emlékezhetnek Julia Roberts elbűvölő hosszú lábaira, meg arra, amikor abban a bizonyos fürdőkádas jelenetben azt mondja: a combjától a lábujjáig pontosan 110 centiméter a lába, vagyis Richard Gere vett 220 centi terápiás boldogságot. Az árat meg ugye ne firtassuk.

Mindenesetre érdekes lenne megmérni, vajon az hány centi terápiás boldogság lenne, ha Brett Rossi kapna a combjai közé! Ránézésre az sem járhat messze ettől a bő két métertől, és nem is kétséges, hogy az bizony igazi gyönyör, ha ezek a lábak fonják körbe az embert.

Nem is beszélve arról, hogy a hölgy igen hajlékony és laza, lám, milyen könnyedén lendítette fel most is a lépcsőkorlátra a lábát! Hogy közben kivillantott ezt-azt? Ugyan már, az a show része, és mi igazán élvezzük!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.