Hova lett az igazi pilóta?

18+ fotók - Meztelenül készül az égbe szállni

Kissé mintha felcserélődtek volna a szerepek: az ilyen szexi nők általában az italokat szolgálják fel a repülőn, nem a bonyolult műszereket vezérlik. Főleg nem meztelenül!

18+ A felhőkig repít Jessica Sylvia képgaléria

2014.03.06 19:29ma.hu
A galériához KATT a képre!

Teljesen a fejére állt a világ. Normális esetben fess, élére vasalt egyenruhába öltözött férfiak ülnek a pilótafülkébe, a dekoratív cicalányokat meg az utastérbe küldik, hogy szexi miniszoknyában riszálva szolgálják fel az italokat.

Erre megjelenik Jessica Sylvia, megmutatja, hogy mi rejlik a szokásos miniszoknya alatt, amit eddig legfeljebb csak sejthettünk, meg a hivatalos légitársaságok járatain ezután is csak ábrándozhatunk hasonló látványról, de ezzel ő nem éri be. Egyenesen előresétál a fülkéig, ott megszabadul a maradék ruhájától is, ki tudja, miféle indíttatásból, és egy szál évakosztümben ül be az ülésbe.

Még szerencse, hogy ez csak egy kisgép, nem valami nagy utasszállító, mert nem szívesen nézegetnénk a miniszoknyában riszáló kapitányt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.