Megjött a kedve az erotikához

18+ fotók - Felizgult Jenny a szexlaptól

Jennynek jól indult a mai reggel. Szabadnapot vett ki, ezért a szokottnál kicsit tovább lustálkodhatott, és a kávézás közben eszébe jutott, hogy olvasgat egy kicsit. Hogy miért pont egy szexlap került a kezébe?!

18+ Kávézáshoz szexlapot olvas Jenny képgaléria

2014.03.07 19:29ma.hu

Jennynek rég volt ilyen nagyszerű reggele, mint ma, de ki is használta ám a ritka alkalmat. Kezdte azzal, hogy jó sokáig heverészett, már a Nap is jó magasan járt, mire felébredt, frissen és jókedvűen. Aztán mivel nem kellett rohannia a munkába, a kávét is komótosan kezdte iszogatni, és közben felkapta a keze ügyébe eső első újságot - ami hogy, hogy nem, épp egy erotikus lap volt.

A képeket nézegetve nem sokáig tartott neki, míg rájött: kár volt úgy elsietni az öltözködést, és már azt is kitalálta, mivel üti el a délelőttöt. A következő néhány órája igen kellemesen telt, elhihetik!

A galériához KATT a képre!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.