Belehalhat a gigantikus mellekbe

Retteg a pornósztár: megölhetik őt a mellei

Retteg az életéért a gigantikus melleiről elhíresült pornósztár, az egyetlen megoldást az orvosok szerint csak a teljes mellamputáció jelenthetné - ami viszont egyúttal a karrierjét is elvágná.

2014.01.14 16:22ma.hu

Jó ötletnek tűnt annak idején brutális méretű melleket csináltatni a plasztikai sebésszel, mert a karrierjét valóban azonnal fellendítette, a 44 éves Elizabeth Starr azonban most attól fél, hogy akár az életébe is kerülhet a nagyravágyás. Az eredetileg 80D méretű mellekből ugyanis a kétgyermekes pornósztár egy illegális eljárás segítségével varázsolt magának 80O méretet, és hiábavaló volt a 63 korrekciós eljárás is, az orvosok szerint csak a teljes masztektómia segíthet rajta.

A Las Vegasban dolgozó nő 15 évvel ezelőtt polipropilén implantátumokat pumpáltatott a melleibe, amelynek lényege, hogy a szervezetben lévő folyadékot ez az anyag elnyeli és így nő egyre nagyobbra és nagyobbra tőle a mell. A most is egyre csak duzzadó mellek azzal fenyegetnek, hogy vérrög alakul ki valahol, esetleg elfertőződik, ami a nő életébe kerülhet, ezért javasolják az orvosok az amputációt.

Az eljárást, amelyet a felnőttfilmes iparágon kívül nem igazán vetettek be korábban sem, az Európai Unióban és az Egyesült Államokban is betiltották, épp a fenti egészségügyi kockázatok miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.