Szereti a hab pezsgését

18+ fotók - Fürdőhab bizsergeti Gemma keblét

Ha meg kéne fogalmazni, miért is jó, amikor a bőrünket valami egészen finoman bizsergeti, nem lenne könnyű dolgunk. De nem is ez a lényeg, hanem az érzés, amit most Gemma maximálisan ki is élvez!

Gemma Hiles sok habbal szereti képgaléria

2013.12.19 19:29ma.hu

Nem tudjuk, mire gondol Gemma Hiles, miközben átadja magát a fürdés élvezetének, de nem lehet rossz dolog, mert szemmel láthatóan feltüzeli a fantáziáját. Annyira, hogy a végén már a saját tükörképével is képes lenne csókolózni - de azért reméljük, nem ennyire rossz a helyzet, és mire végez a habos bizsergéssel, valaki már rózsaszirmokkal hintett ágyban várja!

Fotó: StudioTV (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.