Izgatóan játszadoznak egymással

18+ fotók - Három a kislány, és mindhárom vetkőzik!

Óh, azok a nyári délutánok, milyen szépek is voltak, jólesik most kicsit nosztalgiázni a hideg télben és felidézni, mi mindent műveltek a lányok a medende mellett a falatnyi kis bikiniben!

18+ Caprice, Kala és Lexa őrjítő játékot játszanak egymással! képgaléria

2013.12.13 19:29ma.hu

Szinte már a kínzás határát súrolja, amit ez a három grácia művel egymással, pedig külön-külön is képesek lennének elbánni bármelyik férfiemberrel. Hát csoda-e, ha ezek után epekedve várjuk újra a nyarat, hátha egy hasonló jelenet tárul a szemünk elé nyaralás közben, vagy erős késztetésünk támad, hogy most azonnal elrohanjunk befizetni valami déli vakációra - persze szigorúan asszony és család nélkül?!

Fotó: Sexybabes (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.