Mintha érezné, hogy figyeljük

18+ fotók - Kiki Vidis megmutatja, hogyan fürdik

Azt mondják, a nőknek valami egészen különleges hetedik érzékük van, ennek köszönhetően szúrnak ki mindent olyan könnyen. Mint például most Kiki Vidis: mintha csak tudná, hogy nézzük, miközben fürdik!

18+ Szemérmetlenül fürdik előttünk Kiki Vidis képgaléria

2013.12.07 18:59ma.hu

Tényleg próbáltunk hangtalanul osonni, de Kiki Vidis valahogyan megneszelte, hogy egy fotós bujkál a fürdőszobájában. Nem zavarta őt, hogy figyelik, épp ellenkezőleg: direkt elkezdett incselkedni és csábosan pózolt a láthatatlan kíváncsiskodónak.

Nagy szerencse ám, hogy vannak ilyen bevállalós nők is, akik nem kezdenek ilyenkor hanyatt-homlok menekülni és minden létező ruhát magukra kapkodni!

Fotó: Twistys (Ha többet akar látni, KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.