Sophie Howardnak volt kitől tanulnia a hízelgést

18+ fotók - Egyik cica, másik vadmacska, de melyik melyik?

Hosszú idő után végre lelepleződött Sophie Howard titka, végre megtudtuk, honnan tanulta a tökéletes odabújós, cicás viselkedést. Szerintünk amúgy magától is ment volna neki, macska nélkül is!

18+ Egy cicával együtt cicázik Sophie Howard képgaléria

2013.12.06 19:29ma.hu

Sophie Howardról már eddig is sejtettük, hogy van valami köze a cicusokhoz, de most leleplezte magát: tényleg van honnan eltanulnia a lágy, simogató mozdulatokat és a szinte doromboló elnyújtózásokat.

Persze azt nem tudjuk száz százalékos biztonsággal kijelenteni, hogy tényleg a mellette puha léptekkel masírozó szürke szőrmók inspirálta, lehet, hogy ösztönösen benne van ez a simulás, de tulajdonképp mindegy is, a lényeg a végeredmény!

Fotó: Exgirlfriend (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.