Más lánynál ragadt a tengerész szerető?

18+ fotók - Unalmában levetkőzött a mólón

Nem alakult túl jól Valerie napja, a lány ma találkozott volna szeretőjével, a világutazó tengerésszel, de úgy tűnik, ő most másik kikötőben ragadt. Pedig Valerie nagyon várta, még le is vetkőzött neki!

18+ Valerie meztelenül várja a tengerészét képgaléria

2013.12.14 18:59ma.hu

Ősi aranyszabály, hogy csak olyan kezdjen tengerész szeretővel, akinek magának is van tartalékos játszótársa. Szegény Valerie vagy nem tudta ezt, vagy csak egyszerűen megfeledkezett róla, így hát ma hiába is ment ki a mólóhoz, hogy meglepetést szerezzen a csavargó matróznak, hiába vetkőzött pucérra, így sem tudta odacsalogatni a csapodár szeretőt.

Pedig legalább egy kósza halász igazán evezhetett volna arrafelé, hogy Valerie ne legyen ennyire elszontyolodva és magára hagyva!

Fotó: Femjoy (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.