Megmutatta, mennyit erősödött mellben

18+ fotók - Mellre gyúr, nem is eredménytelenül!

Na jó, mi se most jöttünk ám le a falvédőről, tudjuk, hogy a mellek nem attól nőnek, ha valaki csak úgy nekiáll súlyokat emelgetni, de a formához azért mégiscsak van köze. Sandee most meg is mutatja.

18+ Sandee mellben igencsak erős! képgaléria

2013.12.18 19:29ma.hu

Még mielőtt bárki tévedésbe esne: a mellek méretét a súlyzózás nem növeli. De tényleg nem. De mégse felesleges, amit Sandee Westgate csinál, a feszességén ugyanis tényleg javít.

Mármint javít annak, akinek nem futja plasztikai sebészre és megpróbálja önerőből formában tartani a kebleit. Sandee most inkább azt mutatja meg, hogy mi a kitűzött cél, még akkor is, ha nyilvánvaló, hogy ő nem ezzel a módszerrel érte el.

De most komolyan: számít ez egyáltalán? Kit érdekel, hogyan csinálja, ha a végeredmény ilyen kívánatos?

Fotó: SexySandee (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.