Felforrt Violla vére

18+ fotók - Kirándulni indult, vetkőzés lett belőle

Csúnyán magára hagyták Viollát az erdő közepén, ő mégsem keseredett el, inkább megpróbálta kiélvezni a természet minden érintését. Ehhez persze előbb le kellett vetkőznie.

18+ Kirándulás helyett is inkább vetkőzik képgaléria

2013.12.16 19:29ma.hu

Valamivel nagyon felbosszanthatta Violla a barátját, mert úgy tűnik, a csinos kis vöröskét egyszerűen faképnél hagyta a hátizsákos párja - lehet, hogy épp a túrafelszerelésen vitatkoztak össze, Violla nem egészen arra készült, hogy bakancsban, hatalmas málhával a hátán fogja róni az erdei ösvényeket.

A dolgot persze már nem lehet visszacsinálni, de Violla nem esett így se kétségbe, ha már egyszer kicsattogott a kis kínai papucsában az erdő közepéig, akkor kiélvezte a természet érintését, és hogy jobban hozzá tudjon mindenütt érni, még a ruháit is levette.

Meg aztán ki tudja, egy váratlanul szinglivé lett lány sose lehet elég felkészült, ki tudja, mikor jön arra egy újabb túrázó, aki nem a ruháját fogja nézegetni!

Fotó: Met-Art (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.