Nagyon élvezi a gyengéd tusolást

18+ képek - Vízpermet masszírozza a gömbjeit

Akár egész este képes lenne a zuhany alatt állni, mi meg akár egész este képesek lennénk elnézegetni Dylan Rydert, annyira érzékien tudja átadni magát a tusolás élvezetének!

Ez ám az izgató zuhanyzás! képgaléria

2013.02.26 19:29ma.hu

Általában véve egy közös zuhanyzás több izgalmat ígér, mint amikor külön-külön készülünk fel az előttünk álló esti hancúrra. De ahogy Dylan Rydert elnézzük, ő egymagában is igen jól elszórakoztatja magát, és már jó előre ráhangolódik a lepedőcsatára.

Ugyanakkor azt is meg kell hagyni, hogy nehéz lenne megállni, hogy ne ugorjunk be mellé akár talpig ruhában is a zuhanyzóba - néha jól jön, hogy nem teljes valóságában toppan be a lakásunkba, csak virtuálisan vendégeskedik!

Fotó: dylanryder.com (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.