Nem rossz

Bemutatták az új Saubert

Már két hónap sincs hátra a 2014-es Forma-1-es szezonig. Ez az időszak általában az új autók bemutatásáról szól. Az elmúlt napokban láthattuk a McLaren, a Williams, a Ferrari, a Lotus és a Force India versenygépeit is. Ma a Sauberen volt a sor.

2014.01.26 16:14ma.hu
Fotó: Sauber F1 Team

Adrian Sutil és Esteban Gutierrez örülhet, mert kifejezetten szépre sikerült az új autó. Persze a német és a mexikói pilótát is jobban érdekli, hogy gyors legyen.

A svájci kiscsapat a C33 névre keresztelt kocsit a bahrein-i teszteken veti majd be először. A csapat célja nem lehet más, minthogy a középmezőny elején legyenek és egy-két dobogós eredményt is behúzzanak.

Sutil a mezőny egyik legtapasztaltabb pilótája, de még sosem állt a pódiumon a legjobbak között. Igaz ez Esteban Gutierrezre is, aki ugyan nem túl tapasztalt, hiszen ez csak a 2. éve lesz, de a dobogó neki sem jött még össze.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.