Forma-1

Räikkönen nem megy a Red Bullhoz

Nem szerződik a Forma-1-es Red Bull istállóhoz Kimi Räikkönen - ezt a finn pilóta menedzsere jelentette be hétfőn.

2013.08.19 20:15MTI

"Volt néhány tárgyalás az ügyben, de nem fog létre jönni a megállapodás" - nyilatkozta Steve Robertson.

A 2007-es világbajnok Räikkönennek a szezon végén lejár a szerződése a Lotusnál, és korábbi sajtóhírek szerint jó esély volt arra, hogy ő lesz a Red Bulltól az idény végén távozó ausztrál Mark Webber utódja.



Robertson hozzátette: ügyfelének több ajánlata is van, ugyanakkor az sem kizárt, hogy marad jelenlegi munkaadójánál. Sajtóinformációk szerint ugyanakkor elképzelhető, hogy a 33 éves pilóta visszatér korábbi sikerei színhelyére, a Ferrarihoz, ahol nincsenek megelégedve a brazil Felipe Massa teljesítményével.

Räikkönen tavaly az összetett világbajnoki pontverseny harmadik helyén végzett, míg idén jelenleg a második helyen áll a címvédő német Sebastian Vettel (Red Bull) mögött. A száguldó cirkusz résztvevői ezen a hétvégén a Belga Nagydíjon versenyeznek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.