Számít a méret a szexben?

Hogy mérd a péniszed?

Már kamaszkorban elkezdődik a versengés: kié a nagyobb? A pasik sokszor péniszük méretétől teszik függővé szexuális életük sikerét, de vajon tényleg fontos a méret?

2011.02.28 14:45ma.hu

A férfiak körében gyakori kérdés: vajon mennyire fontos a nemi szervük mérete az ágyban? A mérettel való élcelődés mindennapjaink részévé vált, pedig a szexben ennek nem kellene meghatározónak lennie.

A gének sokban meghatározzák, mekkora férfiassággal büszkélkedhet egy pasi, de függ attól is, hogy egyébként milyenek a testméretei.

Érdekes, hogy vannak férfiak, akik magasak, testesek, de kisebb nemi szervvel lettek megáldva, míg a kisebb növésű pasiknak lehet méretesebb szerszáma is.

„Mit fog szólni?”

A méretnek a férfiak nagy jelentőséget tulajdonítanak, noha ennek nem kellene befolyásolnia a jó szexet. A női hüvely megfelelően tágul, alkalmazkodik a férfi nemi szervhez, hossza nyugodt állapotban tíz centiméter.

Ezzel szemben egy átlagos pénisz merev állapotban 14-17 centi, vastagsága 3-4 centiméter. Előfordul, hogy a pasi, aki nem ismeri a mérés pontos módját, túlságosan kicsinek gondolja a férfiasságát, és mivel minden az agyban dől el: kész a baj.

Sok esetben már az is frusztrációt okoz számára az ágyban, hogy úgy érzi: mások nagyobb pénisszel büszkélkedhetnek, mint ő, ezért zavarban van, különösen, ha első alkalommal kerül sor az aktusra a barátnőjével. Nyugtalanítja, mit szól majd férfiasságához a hölgy.

Hogy elejét vegyük a problémának, nem árt tisztában lenni azzal, hogyan kell megmérni egy péniszt. A helyes módszer, ha egy kissé lehajlítjuk, hogy a testtel derékszöget zárjon be, a bőrt kicsit hátrébb húzzuk és a hosszt a szeméremcsonttól számítjuk.

Azt sem árt tudni, hogy a méretnek a legtöbb esetben semmi köze sincs ahhoz, mennyire jó a szex a partnerrel. A titok nyitja a megfelelő előjáték. A hölgyek egy része sok esetben nem is pénisz kis méretére, inkább arra panaszkodik, hogy a partnere hímvesszője túlságosan nagy.

Ez lehet valós probléma, viszont sok esetben a fájdalom forrása az, hogy a nő nem izgul fel kellőképpen, nem kívánja a férfit, vagy nincs felkészülve a szeretkezésre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.