Ingyen kapnak Viagrát a 60 év feletti férfiak

"Boldog hímvessző" program - havonta négy szem a jobb szexért

Lo Prado első embere, Gonzalo Navarrete, aki amúgy orvos, az emberek életminőségének javítása végett döntött a férfiúi állóképességet elősegítő tabletta osztogatása mellett.

2008.04.30 12:56MTI

Persze nem nyakra-főre történik majd, havonta csak négy szemet kapnak az igénylők, akiknek előzetesen orvosi vizsgálaton kell átesniük, nehogy a szer a mellékhatások miatt többet ártson, mint amennyit használ. Hogy a feleségek mit szólnak mindehhez, nem tudni. Remélhetően nem úgy sül el a chilei program, mint egy hasonló egy brazil kisvárosban. 

Ott is ingyen osztogatott Viagrát a polgármester a település idős férfiainak a "Boldog hímvessző" elnevezésű program keretében, ám túlfokozta a nemi vágyat: a feleségek nem tudtak "lépést tartani" férjeikkel, emiatt pedig több férfi házon kívül keresgélt magának partnert. A polgármester nem számított arra, hogy Boldog hímvesszője boldogtalanná tehet házasságokat, de meglelte a megoldást: hogy szinkronba kerüljenek férjeikkel az asszonyok, nekik adta át a serkentőszert. 

Így aztán, amikor a feleségek úgy érzik, hogy kedvük szottyant a szexre, adhatnak egy pirulát uruknak, ha meg inkább nyugalomra vágynak, jól elzárják a tablettákat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.