Gusztustalan módszerrel fogyasztják magukat...

Bélférgekkel készülnek állásinterjúra a kínai lányok

Kínai lányok bélférgek petéivel fogynak, hogy az állásinterjúkon vonzónak találják őket - a módszer nemcsak gusztustalan, de veszélyes is.

2011.02.26 10:00medipress.hu

A kínai lányok fogyókúrája abból áll, hogy bélféreg petéket nyelnek le, amelyek aztán már a bélrendszerükben kikelnek, és az élősködők tevékenységének köszönhetően úgy képesek több kilót leadni, hogy ahhoz semmilyen plusz testmozgásra nincs szükségük.

A drasztikus, rendkívül bizarr és ráadásul az egészségre kifejezetten veszélyes fogyókúra népszerűségének oka, hogy a lányok így kívánják a munkaerőpiacon a pozícióikat erősíteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.