Az sem érdekli őket, mit tesznek magukkal...

Agyrém: Csirkehizlaló tablettákat szednek popsiformálásra a brit nők!

Durva - Nők ezrei képesek csirkék hizlalására készült tablettát beszedni Nagy-Britanniában a formásabb hátsó és csípő érdekében, kockáztatva ezzel az életüket is.

2011.02.22 14:00ma.hu

Durva - Nők ezrei képesek csirkék hizlalására készült tablettát beszedni Nagy-Britanniában a formásabb hátsó és csípő érdekében, kockáztatva ezzel az életüket is. A csirkehizlaló tabletták az emberre nézve káros hormonokkal vannak tele, és akár mellrákot, májproblémákat is okozhatnak - írja a The Sun.

Eredetileg a gazdálkodók használták őket a csirkék felhizlalására, ám amióta kiderült, hogy kerekebbé teszik a női feneket és csípőt, valóságos, kártékony őrület tört ki miattuk.

Fotó: The Sun

A Booty Pills és egyéb névre hallgató termékek nemcsak a fenék, a csípő, de a comb méretét is növelik, és a világhálón is kínálják őket, a szer gyógynövény-változatait árulva. Az e-Bay, az Amazon és még a Facebook is hirdeti.

A tablettakészítők szerint ezek a szerek egzotikus növényi kivonatokat tartalmaznak. Vagyis olyanok, mint a zsírépítő hormonok.

A gyógyszerészek azonban óva intenek mindenkit a "csodaszer" szedésétől. Azoknak összetevői ugyanis egyáltalán nem ismertek.

Mi az, ami igazán hizlal?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.