Hírességek is vállalják szexuális szokásaikat

Szexteszt: 200 ezer magyar tárta fel intim életét

A lifenetwork.hu október közepén indította el egy hónapon át tartó, országos gigafelmérését, amely a magyarok szexuális szokásaira világít rá. Hogy mennyire hiánypótló volt ez a felmérés, igazolja a tény, hogy két hét alatt több mint 200.000 ember töltötte ki a Szextesztet!

2010.11.13 12:15lifenetwork.hu

Húsz éve nem készült olyan kérdőív, amely rávilágíthatott volna a magyarok szexuális szokásaira.

A szexológusok és szexuálpszichológusok a mai napig a ’60-as évek Kinsey-riportjára támaszkodnak, ez pedig Amerikában készült, és lássuk be, azóta sok minden megváltozott…

A LifeNetwork csapata a Magyar Szexuálterápiás és Párterápiás Egyesület (valamint Bede Zsuzsanna és Gimesi Andrea szakemberek) segítségével állította össze 50 kérdésből álló Szextesztjét, amely e hiányt igyekszik pótolni.

A teszt specialitása, hogy a szexuális szokások mellett méri az általános tájékozottságot, rákérdez a szexuális zavarokra, szélsőséges viselkedésekre is, és a tabutémákat sem kerüli ki.

"A kérdőívet eddig többségében hölgyek töltötték ki, és a 20-30 év közötti korosztály volt idáig a legaktívabb" - árulta el Hámori Barbara, az Origo szórakoztató tartalmaiért felelős igazgatója.

"A válaszadók többsége az érettségit jelölte meg legmagasabb iskolai végzettségként. A teszt rákérdez a szexuális hovatartozásra is, ebből tudjuk, hogy például a kitöltők 2%-a vallja magát homoszexuálisnak."

A Life Magazinban napról napra végigkísérhetjük, hogy a Szextesztet hazánk hírességei is kitöltik. Ők nyíltan vállalják nevüket, és kendőzetlenül vallanak intim múltjukról, szokásaikról.

Megtudhattuk például, hogy LL Junior 13 évesen élte át első szexuális élményét egy kapualjban, hogy Benkő Dánielt meglepő módon nem izgatják a szerepjátékok, ezzel szemben Marjai Judit nagyon kedveli a nővérkejelmezt, és hogy míg Rippel Feri szerint létezik szex szerelem nélkül, Orosz Barbara nem hisz a "csak szex" kapcsolatokban.

A tesztet november 18-ig lehet még kitölteni (www.lifenetwok.hu/szexteszt), és érdemes is, hiszen amellett, hogy minden válaszadó hozzájárul az országos szokások feltérképezéséhez, rögtön személyre szabott elemzést, illetve hasznos tanácsokat is kap.

Az ország szexuális szokásait Sőreghy Zita és Csák Tamás műsorvezetők a LifeNetwork TV december 1-jei adásában, 21 órakor hozzák nyilvánosságra.

Az eredményeket szakértők elemzik, és Az ország szextesztje című show nézői hazánk sztárjainak intim szférájába is betekintést nyerhetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.