Mely pasik vannak tiltólistán?

5 férfi, akikkel soha se kezdj!

Összeszedtük azt az 5 pasi típust, akiket tilos megközelíteni. Velük tilos a randi és tilos a szex is, ők a tiltott férfiak.

2010.09.07 13:00ma.hu

Vajon kiktől kell óvakodnunk?

Kik azok akikkel bármi fájó is, nem szabad kezdenünk! Mi megmutatjuk azt az 5 pasit, a tiltólistán van minden nő életében.

Szóval ne reménykedj abban, hogy bármi komolyabb is kialakulhat velük.

De kik is ők?

1. A melegek

Többünknek van olyan meleg barátja, aki szexi, ízléses és ápolt. A meleg pasik többsége jólöltözött, szereti azokat a filmeket, amiket mi, le velük órákon át beszélgetni. Biztos megfordult már a te fejedben is, hogy milyen jó lenne, ha mégis a nőket szeretné.

Esetleg egy-egy gyengébb pillanatban még be is próbálkoznánk…ám ez tilos! A vége biztosan csalódás lesz.

2. A főnökünk

Egy felmérés szerint tíz emberből négy a munkahelyén ismeri meg leendő hitvesét, aki a főnöke. Az idáig vezető út hosszú és göröngyös, ráadásul sokszor nem is a szerelem motiválja az embert a főnökkel való szexre.

Persze benne van a remény, hogy lehet komolyabb kapcsolat is, de ez az ábránd meghiúsul általában, ha egy csinosabb és fiatalabb kolléganő kerül a képbe, mi pedig munkanélkülivé válunk.

3. A legjobb barátnőnk szerelme, volt szerelme

A legjobb barátnőink volt pasija mindig tabu marad, még évek elteltével sem korrekt lépés.

Nem számít, hogy megkérdezzük-e, megbeszéljük-e a barátnőnkkel, így is úgy is ciki helyzet.

Ilyenkor semmi másra ne koncentráljunk, mint arra, hogy abban az esetben, ha egy volt barátunkra, akihez nagyon gyengéd érzelmek fűztek rákattanna egy barátnőnk, mi mit éreznénk.

Házi nyúlra nem lövünk!

4. A tanárunk

A tanárunkkal szexelni egyenlő azzal, hogy vétünk az általános oktatási szabályok ellen, és könnyen kirúghatnak az intézetből, imádott tanárunkkal együtt.

Ráadásul gondoljunk bele abba, hogy minden jó osztályzatnál felmerülhet bennünk a kétség, hogy vajon tényleg a tudásunkat értékelte-e vagy esetleg az elmúlt éjszaka buja emlékképei késztették arra, hogy elismerje a dolgozatunkat?

Kockázatos vállalkozás, inkább ne hajtsunk rá az oktatóinkra, bármennyire is kívánatos az agyuk!

5. Az apukánk legjobb barátai

Az apukánk sármos, kicsit őszülő halántékú barátja sem a legjobb választás. Édesapáink valószínűleg nagyon mérgesek lennének, ha kiderülne, rányomultunk a legjobb haverjára.

Egy foci, vagy sörözés alkalmával biztosan kiderülne a románc, és ki tudja milyen következményekkel járna. Magunkra haragítani pedig senkit sem szabad!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.