Légy ideális barátnő!

Tippek- Így tartsd meg a pasit!

Nemcsak a te fejedben él egy kép a tökéletes pasiról, aki soha nem csalna meg, de a férfiak is konkrét elképzelésekkel rendelkeznek arról, milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy barátnőnek. Tudd meg szerelmed milyen párra vágyik!

2010.08.30 18:00ma.hu

Magas, alacsony, kedves, hűséges - és még számtalan emberi jellemvonás létezik, szinte lehetetlen felsorolni valamennyit. De vajon mi lehet a legfontosabb női tulajdonság, aminek a barátnőben meg kell lennie?

Mi a leglényegesebb a pasik szerint?

Bízz benne! Sokszor a kóros féltékenység a megcsalás leggyakoribb kiváltó oka. A legtöbb ember számára a párkapcsolaton belül is vannak bizonyos személyes határok, melyekhez ragaszkodnak.

Érthető módon senki nem kedveli, ha egy közösségi portálon, a telefonjában, netán az e-mailjei között kutakodva nyomoznak utána, még akkor sem, ha nincs semmi rejtegetnivalója.

Ha téged is állandóan kínoz a féltékenység, amikor nem vagytok együtt, mielőtt vádaskodnál, vagy meggondolatlan lépésre szánnád el magad, próbáld meg racionálisan átgondolni, hogy tényleg van-e okod kételkedni párod hűségében.

Amennyiben nem csak alaptalan gyanú, amitől félsz, valószínűleg jobb is, ha megy a pasi, ellenkező esetben azonban jobban teszed, ha változtatsz. Ha párod megbízható, és minden helyzetben őszinte hozzád, akkor ne korlátozd feleslegesen, a kóros féltékenység ugyanis önbeteljesítő lehet.

Az ideális barátnő nem vonja kérdőre szíve választottját minden egyes külön töltött este után.

A legtöbb férfi olyan partnert szeretne, aki mellett megőrizheti szabadságát és függetlenségét: amennyiben ezt meg tudod adni párodnak, nemcsak oka nem lesz félrekacsintani, de valószínűleg eszébe sem jut, hogy megcsaljon.

Ismerd el a sikereit!

Bár a szex szerves része a párkapcsolatnak, nem elég a boldogsághoz. Tévedsz, ha azt gondolod, csak neked fontosak az érzelmek: bár akadnak férfiak, akik jól palástolják őket, nekik is számít, hogy olyan partnert találjanak, akitől nem csupán az ágyban kapnak törődést és gyengédséget, hanem a szürke hétköznapokban is.

Ahogyan a nő elvárja a bókokat, a pasi is azt szeretné, ha elismerné kedvese - legyen szó akár az ágyban nyújtott teljesítményéről, akár a munkahelyén elért sikereiről.

Ha hajlamos vagy szó nélkül elmenni párod eredményei mellett, netán az utóbbi időben kissé elmérgesedett közöttetek a viszony, és nem sok jó szavad volt partneredhez, még akkor is könnyebben eshet kísértésbe, ha egyébként hűséges típus.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.