Mit ne tegyünk a kapcsolatban?

Tíz tipp, hogy elkerüld a buktát

Nos, mindent pasi más, de ha már többször randiztál életedben, megfigyelhetsz néhány sablont a módszerekben. Íme néhány vitathatatlan igazság.

2010.08.16 13:25ma.hu

1. Ne írj újra

Miután elküldtél egy e-mailt, sms-t vagy hangüzenetet, második üzenetet nem kell küldeni, azzal a szöveggel, hogy "csak biztos akartam benne lenni, megkaptad-e az üzenetem".

2. Okosan a szexszel

Ha nem érzed magad biztonságban, mert nem jutsz megegyezésre partnereddel a védekezés terén - nem kell a dolgot elhamarkodni.

3. Ha szakít veled váratlanul

Amennyiben a pasi váratlanul dob téged, tudnod kell, hogy a fordulat csak számodra volt teljesen váratlan, ő már valószínűleg egy ideje készült a bejelentésre. Ne emészed és hibáztasd emiatt magad!

4. Kövesd az ő tempóját

Még ha jobb érzés is számodra világgá kürtölni boldogságodat, várd meg, amíg ő cseréli ki először a Facebook-on "kapcsolatban"-ra az állapotát...

5. Ne hamarkodd el

Nincs nő, aki egy egészséges hosszú kapcsolatban azt mondta volna, bár sokkal előbb is vele aludtam volna.

6. Gondolkodj előre

Ha munkahelyi szerelembe keveredsz, mindig ügyelj a ruházatodra, ne legyen miért szégyenkezned a többiek előtt - védd a karriered is!

7. Hogy nevezte az exét?

Amennyiben a pasid különféle gúny- vagy goromba nevekkel illeti volt kedveseit, mint például "hülye" vagy "idegbeteg", netán "ringyó", gondolj bele, mi lesz, ha egy napon téged is így emleget majd.

8. Mennyi energiát igényel?

Ha egy kapcsolat már az első hónap után túlzottan problémás és sok energiát igényel, vetítsük előre, hogy talán tízszer olyan nehéz lesz egy év múlva.

9. A pasi, aki osztályoz

Amikor egy pasi egytől tízes skálán méregeti a lányokat, nem túl kellemes személyiség, még akkor sem, ha akkor éppen neked 10-est ad.

10. Ne válassz hencegőt

A pasi, aki azzal henceg, milyen jó az ágyban, olyan, mint aki a pénzével kérkedik. Sok esetben nem is rendelkezik ezekkel a dolgokkal. A cselekedet előbbrevaló a beszédnél.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.