Adunk néhány tippet

A reggeli órák kínos percei egy friss kapcsolatban?

Ha már túl vagytok az első szexen, és élvezted is vele még mindig ott vannak a reggeli ébredés kínos pillanatai. Adunk néhány tippet, hogy ezek a percek ne legyenek mégsem olyan kínosak

2010.08.23 11:05ma.hu

A reggeli órák tartogathatnak némi kényelmetlenséget, főleg, ha gátlásos vagy a kapcsolat kezdetén.

Reggeli szájszag:

Ha nagyon kellemetlenül érzed magad, ébredés után, szaladj ki a mosdóba, és öblítsd ki a szád, aztán gyorsan bújj vissza mellé az ágyba. Tarts az ágy mellett egy csomag mentolos rágógumit, és reggel dobj egyet a szádba.

Beindult a bélmozgásod, esetleg rossz a gyomrod:

Ha már nagyon kéne vécére menned, de attól félsz, hogy bizonyos hangok kihallatszanának, vagy esetleg érdekes szagokat hagynál magad után: használd ki, ha még alszik, és ekkor végezd el a dolgod.

Ha visszatartod, folyamatosan kínozni fog az érzés, és feszengsz majd miatta. Jobban teszed, ha randi előtt, vagy a közös vacsorán nem eszel puffasztó, nehezen emészthető ételeket: (pl: bab, borsó, kukorica, erősen hagymás, nehéz ételek, karfiol, kelkáposzta, retek)

Ha ő már ébren van, de te még alszol és ébredés után attól félsz, hogy horkoltál s ő meghallotta:

A horkolással nincs semmi gond, még aranyos is lehet. Ha partnered szerelmes beléd, mosolyogva fogja hallgatni erőteljes szuszogásodat is!

Ő korán reggel dolgozni megy, de te még aludhatsz:
Figyelj a jelekre!

Ha magára csukja a fürdőszoba ajtót, az vagy azért van, mert nem akar felébreszteni a készülődéssel, vagy azért, mert jobb szeret ezen a területen egyedül maradni.

Ha nem szól semmit, vagy csak egy jó reggelttel üdvözöl, és nem törődik többet veled, jobb, ha az ágyikóban maradsz és tovább alszol, míg egyedül nem maradsz.

Ha kedveskedik, csókolgat, hozzád bújik, és azt mondja, mennyire nehezére esik most magadra hagynia, vesd be az alábbi trükköt: mielőtt még kimenne az ajtón, szaladj utána meztelenül, köszönésképpen préseld hozzá érzéki tested és nyomj egy csókot az ajkára.

Majd bújj az ajtó mögé és tárd ki neki, hogy elindulhasson a munkába.

Szégyellős vagy?

Kapj magadra valami laza öltözéket, vagy csavard magadra a lepedőt, úgy búcsúztasd el!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.