Hazudott a nő a mellnagyobbító műtétért

Rákosnak hazudta magát és 10.000 dollárt gyűjtött mellimplantátumra

Egy texasi nő azt hazudta, hogy mellrákban szenved, majd a megsegítésére összegyűjtött 10 000 dollárt mellimplantátumokra költötte.

2009.11.24 12:27medipress.hu

A McLennan megyei vizsgálóbíró, James Pack elmondta, hogy Trista Joy Lathern nem csak azt hazudta, hogy kemoterápiára kell a pénz, de még le is borotválta a haját, hogy valóban rákbetegnek nézzen ki.

A 24 éves asszony mindenfélét összehazudott, majd egy jótékonysági gyűjtésen a számára felajánlott pénzösszeget plasztikai műtétre fordította. Kiderült, így akarta megmenteni mindössze hét hónapja tartó, de már zátonyra futott házasságát. Nem sikerült - a csalást a férj jelentette a rendőrségen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.