Shauna Sand kidobta a mellbimbóját

Meghökkentő fotók: Lánya előtt mutogatta plasztikmelleit a szőke modell!

Nem is olyan rég amiatt került a lapok címoldalára a dögös szőkeség, mert kikerült az internetre pikáns szexvideója - Shauna Sand ezúttal gyermeke előtt mutogatta pucér keblét...

Shauna Sand lánya előtt mutogatta plasztikázott mellét! képgaléria

2009.11.13 06:30ma.hu

Kikészült néhány héttel ezelőtt az egykori Playboy-modell, amiért a világhálón bárki megtekinthette volt párjával készült szexvideóját.

Shauna Sand ügyvédhez fordult, de a jelek szerint a döbbeneten már túlesett, most ugyanis újabb témát szolgáltatott a bulvársajtónak: pucér keble ismét a címlapra került...

Shauna 13 éves lányát vitte le egy elegáns étterembe vacsorázni.

Ő maga a szokásos módon rittyent ki, kihívó fekete szerelésben jelent meg, amely alig takart valamit intim testrészeiből...

Egy biztos, a nagyérdemű elé tárta idomait, a kelleténél sokkal jobban.

Tinédzser lányát nem zavarta a vakuk villanása, hiszen híres édesanyja mellett lehetett ideje hozzászokni a fokozott érdeklődéshez.

Shauna Sand azonban még arra sem ügyelt, hogy szexi ruhájából ne villanjon ki plasztikázott melle.

A modell-színésznőnek teljesen kilógott a bal keble és mellbimbója, ami szemmel láthatóan nem zavarta, ahogyan az sem, hogy kiskorú gyermeke ül mellette az autóban.

Hogy a kislánynak akkor feltűnt-e a pikáns jelenet, nem tudni - ám mostranra már biztosan értesült róla, hogy ismét édesanyja meztelen mellével van tele a világháló.

Szexkazetta terjed az egykori Playmate-ről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.