Mikor egylövetűvé vált a nejek kedvence

Szexkrízis vagy csak a kor?

Egy 44 éves férfi azt vette észre, hogy csak kétnaponta tud elélvezni. Régebben nem volt ilyen problémája, így ez aggodalommal tölti el. Vajon ez normális? Mitől lehet?

2009.02.01 13:13rtlbulvar.hu

Mintha tegnap lett volna, mikor a Casanovát megszégyenítő lepedőakrobatikádban verhetetlen voltál. Egy pohár ital után pedig visszamerültél a paplanok közé egy újabb menetre. A kor egylövetűvé fokozta a feleséged kis kedvencét…

Mindent összevetve, ha nem szedsz drogokat (például antidepresszánsokat), ha nem vagy cukorbeteg, nincs depressziód vagy más egészségügyi problémád és kiegyensúlyozott kapcsolatban élsz, valószínű, hogy csak az évek súlyát érzed. Ha nem vagy teljesen képtelen arra, hogy elélvezz, csak egy kicsit több izgatásra van szükséged, ez lehet a baj.

Egyik elképzelhető ok a tesztoszteronszint csökkenése. Egy 2437 férfi közreműködésével végzett, olasz felmérés szerint a férfihormon mennyiségének fogyatkozása ejakulációs problémákat okozhat. Természetesen mindez összetettebb annál, hogy csak a tesztoszteronra fogjuk.

A testtömeg és a párkapcsolati problémák is jelentősen befolyásolják a teljesítőképességet. Legyél fitt és ápold a jó viszonyt a kedveseddel!

Jó hír, hogy mindezek ellenére az idősebb férfiak sokkal jobb szeretők az ágyban, hiszen a tűzerő a repertoárral kompenzálható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.