Tanácsok férfiaknak az izgalmasabb szexhez

Csikló az orgazmus legjobb barátja

A csikló nem egy megfejthetetlen rejtély, amiről milliónyi adat áll rendelkezésre, de sokan nem becsülik megfelelően, vagy épp azt gondolják, hogy tudásuk teljesen kielégítő erről a kicsi de érzékeny pontról.

2009.07.24 09:13ma.hu

Bármelyik nőt meg lehet kérdezni a csiklóról, mindenki egyértelműen azt fogja válaszolni, hogy az orgazmus egyik alapköve, azonban izgatását nem árt tökélyre fejleszteni. Sok férfi gondolja azt, hogy mindent tud a csiklóról, azonban a kielégületlen nők száma az ellenkezőjéről árulkodik. Az alábbiakban több olyan jó tanáccsal igyekszünk megkönnyíteni az erősebbik nem dolgát, melyeknek megfogadásával könnyen a mennyekbe lehet repíteni a kedvest.

Az első típusa a csikló izgatásának a szimpla nyelvvel történő petting. Nem szokás ezt orális izgatásnak hívni, mert ez alkalommal a száj és a fogak nem vesznek részt a játékban, csak és kizárólag a nyelv kap szerepet. A technika lényege, hogy a csikló irányából haladsz lefelé a nyelved puha oldalával egészen a hüvely nyílásáig, majd onnan indulj el visszafelé a nyelved érdes oldalával, és ezt ismételd minél többször. Amennyiben nyelveddel mindkét irányban haladva meg-megállsz néha és nyomó, vagy dörzsölgető hatást fejtesz ki, úgy partnernőd extra élvezetekkel gazdagodhat. A sebességet és a nyomás erősségét érdemes változtatgatni, egészen addig, amíg a partnernő el nem jut az orgazmus kapujáig, amennyiben már közel jár a beteljesüléshez, úgy érdemes a tempót fixen tartani. A hiba, amit elkövethetsz, hogy a nagy szeméremajkakon kívülre csúszol, vagy megpróbálod használni az ajkaidat, fogaidat.

Muszáj fejben tartanod, hogy ez a technika csak a nyelved játékára alapul. A csikló izgatásának másik fajtája, amikor mindent bevetsz, ami az orális játékok közben elképzelhető, azaz ajkak, fogak, nyelv. A nyelved itt is viszi a főszerepet, hiszen alapvetően ezzel a testrészeddel tudsz nyomó hatást kiváltani és ezt a testrészt tudod leginkább koordinálni. Mielőtt azonban bedobnád magad a mély vízbe tudnod kell, hogy a csikló rettentő érzékeny játékszer, ezért aztán a folyamatos ingerlése nem ajánlatos. A folyamatos és erős ingerlés leginkább fájdalomérzetet kelthet, így érdemes választékossá tenni az izgatást. Hagyni kell a csiklót védő bőrt néha visszaesni és felülről izgatni, majd ezt át lehet váltani pöckölgetésbe, vagy éppen szívogatásba.

Amennyiben egy ideig vízszintes irányú izgatást alkalmaztál, akkor érdemes egy idő után átmenni fel-le irányuló mozgásba, vagy körkörös mozgásba. Egyetlen hibát követhetsz el, ha fújogatod és kiszárítod a csiklót, a száraz klitorisz a fájdalom legjobb barátja.


Az élvezet legjobb receptje, amikor a szád és kezed összejátszik az orgazmus elérése érdekében. A legmegfelelőbb pozíció ehhez, ha partnernőd a hátán fekszik és te kényelmesen helyet foglalsz a két lába között, úgy hogy nyalási közelségben vagy a csiklóval. Könyöklő állásban vagy, így akár mind a két kezed használhatod.

A teljes gyönyör könnyebben elérhető, ha kedvesed csípőjét egy párna segítségével kicsit megemeled. A bevezetőben kezdheted a pettinget kézzel, azonban muszáj óvatosnak lenned, hisz a hüvely és a csikló ekkor még nem nedves. Ilyenkor érdemes a csiklót felülről izgatni, úgy hogy még a védőbőr takarásában nyugszik a legérzékenyebb pontja. Ilyenkor a leghasznosabb a körkörös masszázs, amíg a nedvesedés be nem következik. A nedvesedés után az ajkak játékával folytatódhat a játék, egészen addig a pontig, amíg a kedves teljesen bevadul.

Az izgalmi állapotban elérkezik a pont, amikor a női csípő ritmikus mozgásba indul, ez a jel arra, hogy elérkezett a kézimunka ideje. A csikló izgatásán túl a kézzel hüvelyi izgatásba foghatsz és amennyiben elég szerencsés vagy a G-pontot is könnyedén kitapinthatod ezen izgalmi fokon. A csikló orális és a hüvely kézzel történő izgatása a legtutibb recept az orgazmushoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.