Jelek az orgazmus bekövetkeztéről

3 jel, melyből megtudod, hogy párodnak orgazmusa volt

Sok férfi küzd azzal a kérdéssel, hogy partnere megjátszotta az orgazmust, vagy valóban átélte azt. Nekik nincs másra szükségük, mint megtanulni olvasni a női test jelzéseiből.

2008.08.15 16:26ma.hu

A nők szerencsés helyzetben vannak, hiszen a férfi orgazmus elég egyértelmű jele az ejakuláció. Az erősebbik nem képviselőjének azonban nincs ilyen egyértelmű útmutatás arról, hogy a partnernő valóban azt élte át, amit ő gondolt. 

A férfiaknak nincs másra szükségük, mint megtanulni olvasni az egyértelmű jelekből, melyet minden női test lead orgazmus esetén. Sok kapcsolatban előfordul, hogy a gyengébbik nem képviselője akár évekig nem él át orgazmust, de ugyanakkor ódákat zeng partnere férfiasságáról és arról, hogy milyen szuperhős az ágyban.
 
Ennek a hazugságnak általában két oka van, az egyik, hogy barátnőd nem akarja elvenni az önbizalmad, a másik, hogy nem akar önzőnek tűnni a szexuális együttléteitek során. Az eddig is nyilvánvaló tény volt, hogy a nők nehezebben érik el az orgazmust, mint a férfiak és vannak olyan nők, akiknek komoly nehézségeik vannak még azzal is, hogy felizguljanak. Ilyenkor inkább nem vállalják be, hogy nekik több idő kell és csupán arra törekszenek, hogy partnerüknek minél jobb legyen. 

Arról nem szól a fáma, ha a férfi tudná, hogy a partnernőnek nem volt orgazmusa, attól hogy érezné magát. Így aztán a most adunk pár ötletet, miként tudod leszűrni, hogy barátnődnek valódi volt-e az orgazmusa. Az első és legbiztosabb jele a közelgő orgazmusnak a fokozott légzés, hisz izgalmi állapotban olyan az ember, mintha épp sprintet kellene futnia. A véráramlás felgyorsul a testben, megnövekszik a pulzusszám és ezzel egy időben a levegővétel is felgyorsul. 

Természetesen ezt is lehet színlelni, illetve ezt lehet a leginkább színlelni, azonban tudnod kell, hogy orgazmus után legalább 4-5 percet igénybe vesz, hogy visszaálljon a normális levegővétel. Abban az esetben, ha barátnőd megjátszotta az orgazmust, fél perccel a nyögdécselés után már a mellkasodon fog feküdni normális légzéssel. Ebből egyértelműen kiderül, hogy az orgazmus csak szép színjáték volt, amivel az egódnak adózott. Ilyenkor nem árt leülni megbeszélni, hogy miként javíthatnátok a szexuális együttléteket.


A második árulkodó jel az orgazmus előtt a ritmikus mozgás, amivel a női test a felfokozott izgalmi állapotra reagál. Ugyanolyan ritmikus csípőből jelentkező mozgást várhatsz barátnőd részéről, mint amilyenekkel te is rendelkezel, mielőtt elérnéd a csúcspontot. A csípőből jövő mozgássorozat nem minden orgazmus előtt jelentkezik, azonban ha ezt észleled, akkor teljesen biztos lehetsz abban, hogy amit csinálsz az lázba hozza partnernődet. 

A harmadik és legbiztosabb jele a bekövetkezett orgazmusnak a megfeszülő izmok, amik a csúcspont utáni állapotban ritmikusan 4-5 alkalommal újra összehúzódnak. Az orgazmus pillanatában minden izom megfeszül a testben, talán ez a legárulkodóbb jele annak, hogy barátnőd tényleg átélte az öröm minden pillanatát. A csúcspontot követő pillanatokban a vaginális izmok még több alkalommal megfeszülnek és elernyednek, ami ugyancsak arról árulkodik, hogy bekövetkezett az orgazmus. 

Amennyiben párod csupán hangokkal és légzéssel jelzi, hogy jó, amit csinálsz, de az izom összehúzódás elmarad, úgy biztos lehetsz abban, hogy egy szép színdarabba csöppentél. Ahhoz, hogy jó szerető váljon belőled meg kell tanulnod olvasni a női test nyelvét. Nem szabad azt sem elfelejtened, hogy a nők sokszor nem azért játsszák meg az orgazmust, mert rosszat akarnak csupán meg akarnak kímélni a kudarctól. 

Ugyanakkor csak az a kapcsolat lehet jól működő és gyümölcsöző mindkét fél számára, ahol őszintén bemerik vallani a felek egymásnak, hogy mikor jó, vagy rossz a szex. Nem árt komoly beszélgetésbe belevágni, ha azt érzékeled, hogy barátnőd csupán megjátssza az orgazmusokat melletted.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.